De håller min trädgård vid liv

Välkommen tillbaka till mig och min blogg. Hur har ni det idag? Jag skulle gärna vilja veta vad ni tycker om blommor och växter, eftersom jag vet att det är många som gillar det, men ändå ogillar det. Jag tycker nämligen inte om att fixa med det, men jag tycker att det är fint. Därför har jag anlitat ett företag som jobbar med trädgårdsskötsel i Tollarp så att de kan ta hand om det och hålla det levande. Hade jag gjort det själv hade inget i trädgården levt längre.

Min mormor har alltid haft gröna fingrar och hennes trädgård såg alltid så fin ut och det var väldigt trevligt att komma på besök, men jag känner inte samma känsla när man kommer till mitt hus, det är bara så tråkigt. Jag bestämde mig för att ta tag i det och höra av mig till ett företag som håller på med trädgårdsskötsel i Tollarp så att jag kunde känna nöje med att komma hem, och dessutom att andra skulle känna samma känsla. Jag visste ungefär hur jag ville ha det och jag förde fram min önskan och de löste allt till slut. Jag är hur nöjd med detta företag som håller på med trädgårdsskötsel i Tollarp och jag är glad över att de kommer komma till mig då och då för att fortsätta hålla den levande. Nu kommer jag börja avrunda detta inlägg, men jag tycker att ni som sagt ska kommentera vad ni tycker om blommor och växter och om ni har gröna fingrar eller om ni är som mig och inte kan hålla en enda blomma levande. Ha det bra så ses vi!